Vije-sti

Velikani srpskog metala Infest i riječki Keops stižu na Valhalla festival

Velikani srpskog metala Infest i riječki Keops stižu na Valhalla festival

Valhalla festival održat će se 10. i 11. svibnja 2019. godine u zagrebačkom klubu Močvara

Infest (death/thrash metal, Srbija)
 

Infest je death/thrash metal osnovan 2002. godine, a članovi benda dolaze iz Beograda i Jagodine. Od samih početaka bend donosi deathrash metal zvuk i do sada je objavio 5 studijskih, 2 demo i 1 EP izdanje. U 17 godina postojanja, Infest je jedan od najaktivnijih metal bendova u regiji te je do sada nastupao diljem Europe, samostalno te kao support bendovima Sodom, Sinister, Kataklysm, Keep Of Kalessin, Rotting Christ te mnogim drugima. Ne propustite Infest premijerno u Zagrebu, naravno, na Valhalla festivalu!

Keops (hard rock/heavy metal, Rijeka)

Keops je osnovan u Rijeci te slovi za predstavnika hard&heavy stila. Iza sebe ima dva studijska albuma te mnoge koncerte diljem Hrvatske. Nakon drugog albuma bend mijenja članove te radi zaokret u karijeri, okreće se novom, čvršćem zvuku kojeg možemo čuti na zadnjem singlu Keops. Novim albumom, na kojem trenutno rade, planiraju se predstaviti vanjskom tržištu i pokušati ostvariti internacionalnu karijeru. Mnoge pjesme s novog albuma bit će izvedene i na Valhalla festivalu!
 

Valhalla festival održat će se 10. i 11. svibnja 2019. godine u zagrebačkom klubu Močvara. Na festivalu će nastupiti Nervosa, Rezet, Infest, Flesh, Sufosia, Keops, Stranger, Sedativ te još 2 benda koja ćemo objaviti idući tjedan. Festivalske ulaznice po cijeni od 100kn su u prodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb)!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni