Vije-sti

Walter Fuego predstavlja glazbeni prvijenac

photo: Walter Fuego, credit: Tvrtko Vidokk Barišić

Walter Fuego predstavlja glazbeni prvijenac "Ti"

Ivan Soldo potpisuje glazbu i tekst prvog singla 'Ti' koji izvodi pod pseudonimom Walter Fuego.

Ivan Soldo, Petar Lisjak, Mario Pavlić, Barbara Ćavar, Nikola Smiljanić i Stelio Spanjol glavni su likovi nove priče u kojoj će vas pomesti pravim notama. Ova ‘pitka’ pjesma nosi zvuk koji pri slušanju umiruje i slikovito vodi u svojevrsni svijet mašte i zaljubljenosti.

Ti” je Walterovo prvo dijete koje je dobilo puno pažnje i ljubavi. Svi koji su na njoj radili dodali su djelić svoje emotivne palete boja. Stoga nosi onaj uzbudljivi trenutak u kojem različiti karakteri mijenjaju i oplemenjuju nešto apstraktno i djeluju u sinergiji kroz zajedničku strast, poštovanje i prijateljstvo.“ – rekao je Ivan Soldo.

Emil Bišćan je zaslužan za miksanje, a Gregor Zemljič za mastering. Aranžman su radili Petar Lisjak, Ivan Soldo i Mario Pavlić. Cijelu ovu glazbenu priču uokvirio je videospot koji je režirao Tvrtko Barišić, a glavni lik je prelijepa Ivana Brletić koja je dočarala upravo ono što nam nudi ova pjesma. 

Njenu odjeću nije odabrao Đelo Hadžiselimović već ˝Bolero˝iz Karlovca. Dozvolite sebi da utonete u ovu skladbu posvećenu samo njoj, razlogu mog vječnog nemira. Pozdrav!” – izjavio je za kraj Ivan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni