Vije-sti

What Lies Beyond - fantastični solinski metalci predstavljaju prvi spot

What Lies Beyond - fantastični solinski metalci predstavljaju prvi spot

What Lies Beyond su moderni hard rock/metal band iz Solina i upravo su objavili spot za singl ,,Drink The Night Away'' sa nedavno objavljenog debitantskog albuma ,,Coup De Grâce’’.

Režiju potpisuje Stipe Ninčević u čijem se studiju ,,Wild Dream Studios’’ spot snimio kao i u klubu ,,Kocka'' gdje je ujedno i održana promocija albuma 2. veljače ove godine.

Članovi banda bili su poprilično izravni oko ove pjesme: Raspalite ,,Drink The Night Away'' do daske za vrijeme subotnjeg provoda i imate zagarantiranu noć za pamćenje (haha)!

,,Coup De Grâce’’ se sastoji od jedanaest pjesama koje su snimane u Betonic Ground studios Vojana Koceića, te mixane i masterane kod legendarnog švedskog producenta Henrika Udda, najpoznatijeg po radu sa velikanima poput Bring Me The Horizon, Hammerfall, Architects i At The Gates.

Album se može kupiti na službenoj Facebook stranici banda https://www.facebook.com/WhatLiesBeyondBand/, te na Spotifyu, Deezeru, iTunesu te ostalim digitalnim platformama https://whatliesbeyond.hearnow.com/

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni