Vije-sti

Začarana Močvara FB live sessions: Stray Dogg & Denis Katanec

Začarana Močvara FB live sessions: Stray Dogg & Denis Katanec

Nakon prvog uspješnog ali i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, i prošlotjednog druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, za vas idućih tjedana organiziramo svirke gdje će nastupiti neki od najzanimljivijih kantautora iz regije.

Ovaj tjedan, samo za vas, susret dva brata po emociji, neponovljivi Stray Dogg i Denis Katanec za vas sviraju odabrane numere u trajanju pola sata. Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!


STRAY DOGG (Srbija)

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend predvođen iznimnim kantautorom Dukatom Strajnićem s pjesmama na engleskom, ali opstaje već skoro pa desetljeće, odnosno, za svojih osam godina postojanja objavili su četiri albuma, tucet spotova i imali stotine live nastupa. Intimnost i posebnost ovog benda i njihovih pjesama je nešto nesvakidašnje i svakako vas pozivamo da se i sami uvjerite u to!

Ovoga četvrtka Dukat nam priređuje ekskluzivni solo nastup na kojemu će uz najveće hitove svoje grupe izvesti i neke pjesme na srpskom i tako najaviti album intimnih autorskih pjesama!


DENIS KATANEC (Zagreb)

On je zagrebački kantautor i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD te Klinike Denisa Kataneca. 10 godina=10 albuma je svakako vrijedno divljenja, i Denisa svrstava među najkreativnije i najposebnije umjetnike našeg vremena.

Odsvirao je preko 250 koncerata u cijeloj regiji. Trenutno žari i pali s novom postavom Klinike koja je nedavno objavila album "Rode", a s novim singlom "Zvijezde" nam je dao naslutiti da nas opet očekuje iznimno glazbeno putovanje ako se odlučimo predati njegovoj Klinici!

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni