Nag-radne

Osvoji upad na Cosovel u KSET-u - završeno

Osvoji upad na Cosovel u KSET-u - završeno

U sklopu europske turneje, dan prije nastupa na MENT festivalu, u srijedu, 3.2., u KSET dolazi poljska pjevačica i kantautorica Cosovel. Ime duguje slovenskom piscu s početka 20. stoljeća – Srećku Kosovelu. U smislu glazbene forme Cosovel vrlo slobodno eksperimentira sa sintisajzerima, violinom i violončelom čime stvara svoj specifični izraz kojeg najbliže možemo opisati kao avangardni pop. U glazbi se dosta osjete i folk elementi, jazz i elektronika koji su u live izvedbi pojačani bubnjevima, bas gitarom i VJ-ingom.

Dijelimo 2 x1 upad na koncert. Da bi ste sudjelovali u nagradnoj potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Cosovel NI" uz vaše puno ime i prezime. Također podijelite ovaj članak na svome Facebook zidu i postavite vidljivost na javno! Nagradna traje do srijede, 3.veljače u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Antonino Šimić i Nina Šala osvojili su po jedan upad, čestitamo.

Cosovel je nastupala na mnogim poljskim i europskim festivalima npr. Orange Warsaw Festival, Tauron Nowa Muzyka, Reeperbahn Festival, Loftas, Waves Bratislava, Fantoche Festival, Barbakan … Trenutno je jedan od najperspektivnijih poljskih izvođača, miljenica tamošnje publike i medija. Njezin debi album "COSOVEL" osvojio je  najviša mjesta na godišnjim top listama poljskih glazbenih portala, novina i radija.

Kao support stiže novo ime na našoj sceni. Iza umjetničkog imena Matt Shaft krije se Matej Magdić, student na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Matta, pjevača i kantautora, možete čuti s gitarom, violinom ili a capella ovisno o tome kao se osjeća. Nedavno je izbacio i dva single-a: Move On i My Love kojeg prati i spot. Njegov stil bi mogli opisati kao new age pop, a za ovu prigodu stiže uz pratnju bubnja i gitare. Matt je svoju popularnost izgradio na Youtube-u kao odličan cover izvođač i ulični svirač pri čemu je svaku pjesmu obradio na sebi svojstven način.

Vrata se otvaraju u 20h. Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kn kreću u prodaju 27.1. Moći ćete ih kupiti na šanku KSET-a, dok će na ulazu karta koštati 35 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni