Nag-radne

Osvoji upad na Threesome u Klub.-u - podjeljeno

Osvoji upad na Threesome u Klub.-u - podjeljeno

Odlični beogradski bend Threesome vraća se pred zagrebačku publiku! Nastupit će 8. travnja u klubu Klub., a na Sound Reportu možete osvojiti 2x2 upada na koncert.

Tomislav Đudarić +1 i Adriana Pojatina+1 su osvojili upade

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Threesome NI" uz vaše puno ime i prezime te javno podijeliti ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do srijede, 6. travnja, u 10 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Dvije osobe osvajaju po dva upada. Sretno!

Threesome su eksplozivni power surf trio iz Beograda. Primarno instrumentalan, ovaj bend predstavlja mješavinu surf rock stila iz ranih '60-tih i new wave-a, punka i math rocka. Sve od pobjede na Demofestu u 2010 godini kontinuirano objavljuju kvalitetna glazbena i video izdanja, nižu svirke diljem regije, Europe i Amerike, beskompromisno i glazbeno superiorno!
Uroš Milkić na gitari, Petar Živić na basu i Jovana Petrović za bubnjevima vraćaju izgubljenu vjeru u snagu i moć rock'n'rolla, hiper-komercijaliziranog, razvodnjenog, besmislenog i bljutavog u sadašnjoj post-Nirvana eri. Njihova vizija surferskog zvuka ima punk oštrice i dinamiku na kojoj bi pozavidjeli i klasici ovog žanra.

Ulaznice su 30 kn u pretprodaji, na dan koncerta 40 kn.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni