Nag-radne

Osvoji upade na Good Vibrations koncerte u siječnju! - Nagradna završila

Osvoji upade na Good Vibrations koncerte u siječnju! - Nagradna završila

Good Vibrations za siječanj je osigurao dvije odlične koncertne srijede, a u suradnji s njima darujemo četvero sretnika sa jednim upadom na oba koncerta.

Znači svaki pobjednik, ili pobjednica, osvojiti će po jedan upad na #100 GV koji će se održati 6.siječnja, a nastupiti će Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Them Moose Rush i Brain Production te jedan upad na koncert 20. siječnja kada će nastupiti Kein Engel, Flesh i Autarch.
Da bi ste sudjelovali u nagradnoj potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "GV blagdanska nagradna" uz vaše puno ime i prezime. Također podijelite ovaj članak na svome Facebook zidu i postavite vidljivost na javno. Nagradna traje do ponedjeljka, 04.1. u podne, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Upade su osvojili: Rok Vujanović, Tatjana Lukarić, Ivana Kovačić, Anton Premec

Good Vibrations u siječnju:
06.01. #100 Good Vibrations
U četvrtoj sezoni postojanja rock program Good Vibrations doživjet će na blagdan Sveta tri kralja (6. siječnja) svoje jubilarno 100. izdanje. Tom prigodom u Vintage Industrial Baru zasvirat će alternativni prvaci Muscle Tribe Of Danger And Excellence, a prije njih Them Moose Rush i Brain Production. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), dok će na ulazu ako ih ostane koštati 40 kuna. Početak koncerta je u 20:30, a organizatori najavljuju još pokoje iznenađenje.
20.01. Kein Engel, Flesh i Autarch
Godinu dana nakon sjajnog nastupa u punom Vintage Industrial Baru, na staro mjesto vraća se Rammstein tribute bend Kein Engel. Masni lineup upotpunjuju opaka heavy metal trojka Flesh, te groove metalci Autarch, koji će koncertno otvorit večer. Kneža je standardno za DJ pultom prije, između i nakon bendova, a upad je u pretprodaji samo 20kn, dok je na ulazu cijena 30kn.
13.01. Drugi rođendan Sound Reporta
Također želimo vam skrenuti pozornost na rođendanski tulum Sound Reporta koji će se održati 13.01. u sklopu Good Vibrations programa. Upad na tulum je besplatan, a zabavljat će vas DJ ekipa Sound Reporta, uz odlične akustične svirke. Više o događanju na eventu. Pridružite nam se u srijedu, 13.01. i proslavite s nama naš drugi rođendan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni