Specijal

5 skrivenih glazbenih dragulja na Brucošijadi FER-a

5 skrivenih glazbenih dragulja na Brucošijadi FER-a

Pred nama je jedna od najluđih subota u godini. Pogotovo mladim i nadobudnim brucošima koji će prve studentske dane proslaviti uz najveće hitove Vesne Pisarović. No, KSET-ovci su pripremili mnogo više od toga, a pet zanimljivih glazbenika čija imena nisu ispisana najvećim slovima na plakatu, čije nastupe 10. studenoga nikako ne biste trebali propustiti, donosimo u nastavku.

Sergio Lounge

Beogradski autor i glazbenik Srđan Popov u Zagreb dolazi u obliku vlastitog alter-ega. Različiti glazbeni žanrovi njegovim rukama postaju zanimljiv glazbeni izričaj koji itekako iskače iz uobičajene norme. Tastaturista na FER-u.

 

 

NLV

Prepoznatljivi, uvijek odlični uživo, NLV je bend koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ako ste jedan od njihovih obožavatelja, ovaj nastup nemojte nikako propustiti.

 

J.R. August

Umjetnički nagon koji ne dolazi s ovog svijeta publiku svaki put ostavlja bez daha. J.R. August i zbor nižu pohvale za glazbena ostvarenja, posebno za svirke uživo.

 

 

Ogenj

Kajkavski punk bez konkurencije. Ogenj na pozornici ostavi posljednji atom snage.

 

 

Sloanwall

Velike su se face uvjerile u groove rock zagrebačkog benda Sloanwall. Vibre koje će vas obuzeti i preuzeti, a da toga nećete biti svjesni.

 

Posljednje ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti još samo u KSET-u i SC-u. Ukoliko ih ostane, karte će se moći kupiti i na sam dan Brucošijade po cijeni od 80 kuna.

Ako po kartu odete do KSET-a, za 120 kuna možete kupiti #brucifer paket u kojem dobijete kartu, majicu, Volim ljuto umak i KSET ceker.

Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 9. studenog.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni