Vije-sti

#5REGIUS - Jeftiniji ne može

#5REGIUS - Jeftiniji ne može

Edo Maajka feat. Frenkie, Atheist Rap, Dječaci, Repetitor, Sopot, Let 3, Debeli Predcjednik, Jonathan – izvođači su u čijim nastupima uživamo ovog ljeta na Regius festivalu u Šibeniku. Izvođači su to čije samostalne festivale mnogi ne bi propustili ni za živu glavu, a kamoli kad dolaze u paketu.

No dobili su support u vidu popratnog DJ programa koji će vas zabavljati u pauzama, odnosno u warm up, middle i after party minutama.

"Od početka programa pa do kraja, Vaš i naš glazbeni support uz bendove bit će Igor 'Kozza' Kozličić (ex Balkanfarraj & Balkan's Hi Fi) te Ginger George (polovica Mrtvog hitovlja). Oni će  biti zaduženi,  prvenstveno  da plešete s nama do dugo u jutro nakon koncerta, ali i za dobar sadržaj prije i između bendovi" – poručuju organizatori festivala na čelu s Igorom Bergamom , predsjednikom Udruge P.A.R.K.

Osim toga,  Regius će na području TEF-a, gdje se festival održava po prvi put, ugostiti i kultni Kockin leteći šank iz Splita zadužen za izvanrednu ponudu  kratkih pića po svačijem guštu zbog čega odlično prate glazbenu ponudu festivala.

Ulaznice i prodajna mjesta

No da ne bi bilo da Šibenik samo uzima Splitu ili Zadru, donosimo odlične vijesti. Ove godine, festivalske ulaznice moći će se kupiti i u Splitu i u Zadru i to po povoljnijim cijenama.

Prodajno mjesto u Splitu je: caffe  bar  Split Circus ll, Bačvice.

Prodajno mjesto u Zadru je: caffe bar Zodiac

Prodajna mjesta u Šibeniku su: caffe barovi Baldekin, Bono, Domald te na štand na Poljani.

Cijena festivalske ulaznice (za dva dana) iznosi 90,00 kuna, a za jedan dan 60,00 kuna.  Datum puštananje ulaznica u prodaju bit će poznat narednih dana.

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."