Vije-sti

ACDC tribute u Metropolisu

ACDC tribute u Metropolisu

Za sam kraj studenog u zagrebačkom klubu Metropolis vas očekuje luda hard rock večer uz ACDC hitove koje izvode sve popularniji Ballbreakersi, mnogim fanovima poznati kao jedan od najboljih ACDC cover bandova na ovim prostorima.

Kako to oni rade uvjerili su se mnogi štovatelji legendarnih australskih hard rockera, koji ih vjerno prate od kluba do kluba. Ballbreakers (AC/DC Tribute Band), osnovan je početkom 2008. godine, a repertoar banda pokriva sve faze AC/DC-a. Ballbreakersi su svirali u brojnim klubovima u Hrvatskoj te na moto susretima u Hrvatskoj i Sloveniji, a imali su i mini turneju po Njemačkoj i Češkoj. Smatra ih se za najbolji AC/DC tribute band na ovim prostorima, a i šire sudeći po inozemnim gostovanjima.  Zagrebačkoj publici poznati su po energičnoj svirci i po autentičnom dovođenju live hitova megapopularnog banda AC/DC u domaći ambijent. Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka povlači za sobom sve ljubitelje prave hard rock veselice, koji ih slijede u stopu. Ballbreakersi su se predstavili publici kao vrlo uigrana ekipa nesklona kompromisima kada je punokrvna hard svirka u pitanju. Predvođeni sjajnim vokalom – frontmanom Mladenom Hermanom njihova energična live svirka pokriva sve faze AC/DC-a, od ranih albuma sa Bon Scotom do mega hitova sa Brianom Johnsonom. Pun, sočan – pravi rockerski zvuk i dinamičan nastup garantiraju odličan provod. Gdje se god pojave, od klupskih prostora svojom energičnom svirkom dignu publiku na noge. pa ni ne sumnjamo da će i ovaj put dobro zaprašiti hitove jednog od najvećih bandova današnjice.

Zato 26.11. pravac u Metropolis na rock večer s koje se nećete vratiti razočarani.

Nakon što doživite najbolji AC/DC party u državi na nogama i vas održava dj Sish koji za vas priprema rock'n'roll mix bendova poput Deep Purple, The Beatles, The Rolling Stones, Ray Charles, Johnny Cash, Iron Maiden, Black Sabbath, Ram Jam, Motörhead, The Cult, Scorpions, ZZ-Top, Queen, Whitesnake, Status Quo, Led Zeppelin, Van Halen, Rainbow, Uriah Heep, Europe, Bon Jovi, Skid Row, Deff Leppard, Twisted Sister, Mötley Crüe i mnogih drugih.

Upad na koncert iznosi 20 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni