Vije-sti

Američka turneja najbolje hrvatske DJice INSOLATE

Američka turneja najbolje hrvatske DJice INSOLATE

Osječka DJica Insolate nezaustavljivo radi na svojoj karijeri, a kako ističe, ne radi nego se zabavlja

Nakon prošlogodišnje velike turneje po Južnoj Americi i dva nastupa u kultnom berlinskom klubu Berghain, ova jesen za DJ Insolate donosi turneju po Sjevernoj i Južnoj Americi. Prva je to njena turneja po Sjevernoj Americi tokom koje će posjetiti Phoenix, Los Angeles, Miami, New York i Boston gdje će DJ pult dijeliti s DJima poput Perc-a, Borisa i Rui Pereza, a turneju će završiti nastupima u kolumbijskim gradovima Cali i Bogota, gdje će pult dijeliti s Adrianom Lopez i Wata Igrashi. Trotjedna turneja po Sjevernoj i Južnoj Americi počinje danas svirkom u Phoenixu, a završava nastupom u Bogoti.

Ova osječka DJica bilježi uspjeh za uspjehom. Svježe izdana ploča za njen label Out of place na kojem je traku objavio i legendarni francuski Francois X trenutno se nalazi na set listama svih važnijih techno DJ-eva današnjice. Pored izdanja na vlastitom labelu, Insolate priprema izdanje za kompilaciju techno legende Ben Simsa zajedno sa Oscar Mulerom, DJ Deepom, Steffi, Robert Hoodom i brojnim DJima. Također, upravo je izdala za Attic Music zajedno sa Claudiom PRC i Abstract Devision. Insolate nam sprema i izdanje za Coincidence records sa Truncateovim remixima i novi projekt zajedno sa Arnaud le Texiereom.

Kako je ovo iznimno plodno razdoblje za najuspješniju hrvatsku DJicu govore brojni nastupi koje je imala ovog ljeta, a upravo je otvorila Traum sezonu u svom rodnom Osijeku gdje je ugostila Lewis Fautzia, portugalskog techno DJ-a koji je sve popularniji. Također, Insolate priprema i drugi Traum party sredinom listopada kad će uz već standardnu svirku nje i Volstera ugostiti još jednu internacionalnu zvijezdu, koju također po prvi put dovode u Hrvatsku.

 

Ukoliko se nalazite na njenom putu, svakako ju poslušajte, jer upravo je Insolate najbolji ambasador hrvatske u svijetu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni