Vije-sti

Andrea Kadić predstavlja treći službeni singl – „Oči moje boje“

Andrea Kadić predstavlja treći službeni singl – „Oči moje boje“

Iako je napeto finale prošlogodišnjeg RTL-ova showa “Zvijezde” već mnogima palo u zaborav, jednoj posebnoj sudionici je poslužilo kao odskočna daska na putu ostvarenja snova.

Andrea Kadić, iz Gundinaca pored Slavonskog Broda i studentica prve godine Filozofskog fakulteta u Osijeku, trećim mjestom u finalu showa je itekako opravdala novostečeni nadimak “Slavonskog slavuja. Status slavonske mezimice joj je potvrdio i sam gradonačelnik Slavonskog Broda uručenjem posebnog priznanja u ime grada.

Svoj prvi singl „Iz mog sna“ prepustila je u ruke eminentnom trojcu koji stoje iza mnogobrojnih hitova domaćih renomiranih pjevača – Marku Tomasoviću, Štefaniji Soldan i Aleksandru Valenčiću, dok za spot scenarij potpisuje Ana Ban, izvršnu produkciju Ana Borić, a snimanje i montažu Matija Tadić.

Nakon showa sam dobila mnoge ponude, ali sam se ipak odlučila za suradnju s ljudima koji su mi toliko pomogli, usmjerili me savjetima i bogatim iskustvom, da to ne mogu dovoljno opisati riječima. U pjesmu “Iz mog sna“ sam se zaljubila pri prvim taktovima kad sam je čula i znala sam da je to jednostavno pjesma kao napisana za mene. Najveći dokaz da sam donijela pravu odluku su bili pregledi audio i video verzije na You Tubeu koji prelaze brojku od 1.250.000 - otkriva mlada pjevačica.

S obzirom na veliki prethodni uspjeh prvog singla, ostala sam u suradnji sa svojim postojećim timom jer zajedno činimo dobitnu kombinaciju. Drugi singl ”Bez tebe nema me“ je u ovih pet mjeseci dostigla preko 500.000 pregleda na You Tubeu i izvrsno je prihvaćena od strane publike. – kaže Andrea.

Ovih dana Andrea je završila sa snimanjem spota za treći singl u suradnji sa diskografskom kućom Menart. Riječ je o baladi ”Oči moje boje” koja opisuje sve ono najljepše u ljubavi. Singl “Oči moje boje” potpisuju Marko Tomasović, Nevia Korpar i Aleksandar Valenčić, a spot izvršnu produkciju Ana Borić te snimanje i montažu Marija Tadić.

 

 

Svaku pjesmu koju odaberem moram prvenstveno osjetiti, pronaći se u njoj, a s ovom sam htjela svojoj publici podariti tu ljepotu osjećaja sreće i zaljubljenosti od kojeg svi imamo onaj posebni sjaj u oku - kaže sa smješkom Andrea.

 

Singl „Oči moje boje“ slušajte i na streaming servisima:

https://backl.ink/143336118

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni