Vije-sti

Antidotor, Ciroza Jetre i Fajrunt zatvaraju sezonu Grey Rooma

Antidotor, Ciroza Jetre i Fajrunt zatvaraju sezonu Grey Rooma

U subotu, 26. lipnja, u Grey Roomu (Medika) održati će se punk zatvaranje koncertne sezone uz bendove Antitodor, Ciroza Jetre i Fajrunt.

Antitodor su punk rock legende iz punk rock grada Pule. Vraćaju se u igru sa novim spotom, "Kapitalistička Gamad", s kojim promoviraju novi album "Dobrodošli u Hrvatsku". Antitodor je osnovan 25. svibnja 1996. godine. U cijeloj dosadašnoj karijeri ovo im je drugi video spot koji su snimili.

Trenutnu postavu benda čine: Zoran Todorović Todor (vokal), Dino Krivičić (gitara), Ivan Jović (gitara), Dorian Matošević (bass gitara) i Andrija Tomić (bubnjevi).
Ciroza Jetre osnovana je 2001. Godine u Zagrebu. Sve je počelo kao klasična pank priča skupine mladića koji su uz sve uzaludno, odlučili raditi i nešto konstruktivno. Prvi demo snimljen je 2003. godine, a s koncertima su počeli 2004. Nakon toga snimljene su još 3 demo snimke, da bi 2012. Izašao i prvi album "Sjećanja". U pjesmama se naviše govori o odrastanju, lošim utjecajima, vikend šorama, papučarima i zabranjenim ljubavima. Od samog početka, pa do danas, bend je ostao vjeran sirovom pank zvuku, sa žestokim rifovima i lako pamtljivim refrenima.

Fajrunt je relativno sviježi punck rock bend na Varaždinskoj sceni. Fools top, Alkotest, Lagers su bili bendovi u kojima su testirali znanje prije nego što su se odlučili na formiranje Fajrunta. Iza sebe imaju album "Ustani, pokreni se", a u subotu se dolaze ponovno predstaviti zagrebačkoj publici

Vrata: 22:00
Koncert: 00:00
Upad: minimalna donacija u iznosu 30 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni