Vije-sti

"Atomi" pocket palme od sada i na vinilu

Omiljena synth-pop atrakcija pocket palma nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 19. ožujka. Na koncertu će po prvi puta biti dostupno i dugoočekivno vinilno izdanje njihovog hvaljenog, za nagradu Porin nominiranog drugog studijskog albuma "Atomi"

"Pocketi spajaju prošlost, sadašnjost i budućnost u jednom, jedinstvenom zvuku. Nakon debitantskog čistog synth-popa osamdesetih, na drugom studijskom albumu pokazali su veliku dozu zrelosti i otvorenosti za eksperimentiranje, kako u autorskom, tako i u produkcijskom smislu.", Maja Trstenjak (Sound Report)

Ploča "Atomi" na koncertu će biti dostupna po posebnoj promotivnoj cijeni od 150 kn, a od ponedjeljka 21. ožujka stiže u prodaju u Aquarius Music Shop, sve bolje glazbene trgovine i online na www.cedeterija.com po cijeni od 189 kn.
 


Pocket palmi na koncertu će se pridružiti Tam i Fantom, uzbudljivi akteri nove regionalne scene. Ulaznice su prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

 
Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni