Vije-sti

Barzin 5. travnja @ kino Grič

Barzin 5. travnja @ kino Grič

[caption id="attachment_862" align="aligncenter" width="547"]BARZIN BARZIN[/caption]  

Nježan, melankoličan kanadski R'n'R ove subote u kinu GRIČ !

Ove subote 5. travnja u organizaciji Žednog uha u zagrebačkom kinu Grič nastupit će BARZIN - kanadski talentirani pjevač, kompozitor i tekstopisac u pratnji benda. Njegov senzualni i melakonlični stil odgovarat će ljubiteljima Sparklehorsea, Leonarda Cohena, benda Low, Mazzy Star ili Beck.

Barzin Hoseini stvara na kanadskoj sceni skoro dva deseteljeća. Na svoje glazbeno putovanje krenuo je samostalno 1995. kako bi vremenom ipak shvatio da sviranje sa bendom daje bolje rezultate. Sa bendom koji čine - Mike Findlay, Suzanne Hancock i Tony Dekker, inače članovi kanadskog benda Great Lake Swimmers - snimio je tri albuma. Pretposljednji album Notes To An Absent Lover iz 2009. dobio je naročitu pažnju publike i kritike, kao istaknuti predstavnik melakonličnog , tihog popa koji suptilno flertuje sa country, jazz i akustično ambijentalnom glazbom.

U veljači ove godine Barzin izdaje album To Live Alone in That Long Summer, koji nastavlja put prethodnog stvaralaštva sa još upečatljivijim melodijama i stihovima, raskošnim aranžmanima i zavodljivom atmosferom grada koji sija u daljini kao glavna inspiracija.

Ulaznice za koncert Barzina koji će se održati 5. travnja u kinu Grič mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45Kn Dirty Old shopu i Rockmark knjižari, dok će na dan koncerta koštati 60Kn.

  LINKOVI: http://www.barzinh.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Barzin https://www.facebook.com/barzinsongs http://barzin.bandcamp.com/   http://www.youtube.com/watch?v=oh4R54BXqxU
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni