Vije-sti

Bliži se 15. Exit festival

Bliži se 15. Exit festival

Ostalo je osam dana do velike proslave 15. rođendana Exit festivala, a već danas je izvjesno kako će svake večeri kroz vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi proći najmanje 40.000 posjetitelja! Kada su u pitanju petak 10. i subota 11. srpnja, očekuje se rekordnih 50.000 ljudi po danu, kao i do sad najraznovrsniji sastav publike iz cijelog svijeta. Ove godine na Exit dolaze gosti i umjetnici sa svih šest kontinenata, od Argentine do Novog Zelanda, od Rusije do SAD-a. Ove godine već tradicionalno česte britanske goste u brojkama će dostizati i Nizozemci, Francuzi, Belgijanci, Talijani, Grci, Rusi, Ukrajinci, Bugari, Rumunji i Nijemci te novi posjetitelji iz skandinavskih zemalja. Brojni gosti iz svih zemalja od Vardara do Triglava i ovog ljeta okupit će se na jednom zajedničkom mjestu, službenom gradu kandidatu za Omladinsku prijestolnicu Europe – Novom Sadu.

Ulaznice se još uvijek mogu nabaviti, od danas po novim, najavljenim cijenama, od 520 kn (525 kn online) za Exit, 410 kn (415 kn online) za Sea Dance i 595 kn (600 kn online)  za oba festivala, odnosno cijelu ljetnu Exit Avanturu. Sljedeća cijena ulaznica bit će još viša, kao i njihova finalna cijena tijekom trajanja festivala na blagajnama ispred Petrovaradinske tvrđave! Aktualna cijena dnevnih ulaznica je 195 kn (205 kn online), a i njihova sljedeća cijena bit će viša u odnosu na ukupni, ograničeni kapacitet na tvrđavi. PRODAJA ULAZNICA U HRVATSKOJ ZAVRŠAVA U NEDJELJU 5. SRPNJA U 23:59 h!

Ulaznice se prodaju na Entrio prodajnim mjestima i na stranici www.entrio.hr.

Velika Exit Avantura i novo, nezaboravno festivalsko ljetovanje može započeti uz jedno od najjačih programskih izdanja ikad! Tijekom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupit će Motörhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1000 umjetnika na 30 festivalskih pozornica od Petrovaradina do Jaza! Dvije glavne pozornice, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge pozornice i festivalske zone, zajedno s kampovima Exit Avanture koji se otvaraju 7., a zatvaraju 20. srpnja, napravit će još atraktivnijim koncept pravog festivalskog ljetovanja, jedinim te vrste u cijeloj Europi.

Ove godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – pješčana plaža! Ovogodišnja lokacija za Exit Village, je po mnogima najljepša pješčana plaža u Dunavskom toku, poznato kupalište Štrand! Ultimativna ljetna avantura nastavit će se u Sea Dance kampu, smještenom na Jazu, poznatoj plaži koju je vodeći svjetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih europskih plaža! Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere  sačekati na recepciji, trenutno se može obaviti putem stranice www.exittrip.org. Na stranici službene turističke agencija Exita, prodaju se i brojni  drugi paketi koji sadrže smještaj u kampu, prijevoz, kao i druge smještajne opcije, a cijene aranžmana za pravo festivalsko ljetovanje od 7. do 20. srpnja, na dvije pješčane plaže, počinju već od 99 €!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni