Vije-sti

Bödale Napadaju Vol 2 u Attacku

Bödale Napadaju Vol 2 u Attacku

Budale iz Varaždina i Ludbrega, ovoga puta pojačani ekipom s juga i dodatkom sa zagrebačkih ulica, 3. ožujka ponovo se vraćaju u Attack napraviti pank-metal-grind veselicu za svačije neukuse.

Samim time, klasičan četvrtak pretvara se u početak vikenda i dan sveopće sramote koja će biti toliko zeznuta da se o njoj nikada više neće pričati

Rectal Destroyer (Varaždin)
Zvuci polja i dašak vinograda zamaskiraju ovu pijanu bagru s gitarama. Iza sebe imaju dva izdanja i koncerte po raznim seoskim i gradskim feštama, uvijek s tragičnim završetkom. Ususret dovoljnoj količini alkohola nerijetko evoluiraju u Regulator Kiselosti i sviraju himne za masu.

Beerkrieg (Sinj)
Opisani su nam kao "proto-agro treš metal blek 666 rokenrol", premda im na stranici piše speed metal. Sinjski alka-holičari prže brzo i glasno, a ovo im je prvi nastup u Zagrebu!

Hrmulja (Ludbreg)
Ludbreški ljuti stoner doom nakon godinu dana ponovo na pozornici Attacka, navodno su nešto snimali u međuvremenu pa možda i iznenade s novim izdanjem, a ako ne, onda 'ko im kriv.

Krist (Zagreb)
Ovaj relativno mlad autorski bend iz Zagreba prži thrash metal, a kao uzore između ostalih navode Venom, Sodom, Slayer i slične izvođače. Nedavno su svirali po Zagrebu i dalje, ali im je ovo prvi nastup u Attacka! Ekipa svira brzo i nabrijano!

Gemišt (Varaždin)
Zagorian grindcore. Premijerni nastup novog grind benda koji je nedavno izbacio prvo izdanje "Iz Dubina Vinskog Podruma". Ako se odlučite na "evo spušim/spijem pa ulazim" vjerojatno ćete propustiti nastup ovog benda tako da pripazite jer u vrlo kratkom vremena budu popljuvali sistem, religiju i uništili naciju, ali podržali cuganje!

Između i nakon bendova zabavlja vas nepopularni Majstor Šankač

Vrata 20:30h
Početak 21h
Minimalna donacija: 25kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni