Vije-sti

Božo Vrećo najavio ekskluzivni koncert u Puli

Božo Vrećo najavio ekskluzivni koncert u Puli

Koncert Bože Vreće održat će se u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u Puli, 28. lipnja ove godine s početkom u 20 sati.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.


Muško-ženska dualnost Bože Vreće, iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, čini njegovu a capella interpretaciju sevdalinki istinski emotivnim doživljajem.
Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.
Sada će Pula imati priliku svjedočiti ekskluzivnom koncertu za samo  500 sjedećih mjesta na brežuljku – Kaštelu  koji predstavlja centralno mjesto najranijega razdoblja pulske povijesti u kojem dominira povijesna barokna utvrda iz 17. stoljeća.


Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 120 kuna od 4.3. u Puli u Caffe bar Bass , Dallas music shop u Rijeci te preko Entrio platforme.  
Od 22. travnja do 27. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 130 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta - 150 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni