Vije-sti

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu sljedećeg ljeta!

Zahvaljujući njemu energija idućeg Exita bit će visoka od samog starta jer nas već prvog dana, u četvrtak, 4. srpnja, očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih sati! Bit će ovo ujedno i obilježavanje desetogodišnjice slavnog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće zabave u povijesti elektronske muzike. "To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava", potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: Novac ne može kupiti taj osjećaj, ovdje moraš dati svoju dušu, biti ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!

Carl Cox već desetljećima vrijedi za jednog od najtraženijih DJ-eva svijeta, a poslije petnaest sezona njegovih legendarnih "Revolution" zabava na Ibizi, 2016. godine je Space napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svijetu, poslije čega je Cox neslužbeno okrunjen kao kralj ovog jedinstvenog otoka. Pored toga toga, do 2017. godine vodio je svoj voljeni Global Radio Show koji je, nakon 16 godina postojanja, imao i do 17 milijuna slušatelja tjedno u 35 zemalja!
 

Uz EXIT nema zime: svaka karta vodi i na MORE!

U susret praznicima, EXIT je najavio veliku novogodišnju akciju, gdje se kupovinom ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 455 kn na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24-25. svibnja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem kolovoza biti održan na plaži Buljarica u Budvi! Uvjet za stjecanje ulaznica za najsunčanije Exitove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. veljače na stranici www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će vrijediti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do isteka akcije! U prazničnom duhu, EXIT će nekima od kupaca darovati i smještaj i prijevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale! Ulaznice za EXIT festival dostupne su putem stranica exitfest.org, www.entrio.hr i www.ticketshop.hr.

EXIT festival bit će održan od 4. do 7. srpnja 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitaristički heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni