Vije-sti

Daj šansu Mattu Shaftu

Daj šansu Mattu Shaftu

Matt Shaft, jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih domaćih mladih kantautora predstavlja novi singl "Give Me A Chance" te najavljuje koncert karijere 26. rujna u zagrebačkoj Tvornici Kulture u sklopu jedanaeste Velike rock eksplozije.

Nakon nastupa u finalu Imagine festivala (2016), INmusic World stagea (2017), osvojene nagrade za najemitiraniji singl Karlovačko RockOff festivala (2017) te nastupa u više gradova diljem zemlje, Matt Shaft će u sklopu predstavljanja Greenwood studija prvi puta samostalno promovirati i odsvirati sve pjesme s dugoočekivanog prvog albuma na engleskom jeziku koji izlazi na jesen. Uz to, izvest će i vrlo uspješne singlove na hrvatskom jeziku: "Klinka" i "Budi radostan" te nekoliko novih singlova. Kao predgrupa, nastupit će mladi surf rock sastav Martin's Surfers koji iza sebe imaju tri singla. 

Pjesmom "Give Me a Chance", Matt donosi zvuk svjetskog popa na domaću glazbenu scenu. Moderni aranžman, elektronski zvuk, radiofonične pjevne melodije te dinamičan lyric video pokazuju napredak i zaokret u zvuku u odnosu na prethodne singlove. 

Također, Matt je autor teksta i glazbe a pjesma je snimljena u Greenwood studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Antonina Šimića.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni