Vije-sti

Darivanje benda M.O.R.T. u Rockmarku

Darivanje benda M.O.R.T. u Rockmarku

Nadolazećeg petka, 27. veljače u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) u Zagrebu održati će se akcija “Darivanje članova benda M.O.R.T.

„Bend M.O.R.T. poziva sve beskućnike da se dođu ugrijat u glazbenu knjižaru Rockmark. Iskoristite priliku da vidite divlje sinjske životinje u neprirodnom okruženju, među knjigama i finim ljudima. Obećavamo pristojno ponašanje i ugodno druženje uz glazbu i heroin" izjavio je frontmen John.

Naime, fanovi će u periodu od 18 do 20 sati imati priliku omiljenim Sinjanima pokloniti što god žele, od alkohola do znakova simpatije. Bend će na licu mjesta odabrati 10 najoriginalnijih poklona te nagraditi CD-om"Odjel za žešće" i majicom s natpisom M.O.R.T. Za poklone je jedino bitno da budu kreativni i posebni, a materijalna vrijednost nije presudna.

Kako poklanjanje ne bi bilo jednosmjerno, bend za pridošle sprema pravu poslasticu- domaći sinjski pršut, dakle, 'bit će ića, bit će pića'. I to sve besplatno.

„Gazda je reka da se možemo gađat knjigama ako bude rakije. A bit će i CD-ova na poklon.“ napisali su na Facebook stranicu te pozvali fanove da im se pridruže na ugodnom druženju gdje će imati priliku upoznati se s članovima benda, pitati ih razna neugodna pitanja te istu situaciju zabilježiti vlastitim objektivom.

Sve što treba napraviti je poslati mail da dolazite na druženje s M.O.R.T.-om na mail adresu mort.bend@gmail.com do petka u 15 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni