Vije-sti

Defected Croatia objavio nova imena: Crookers, Nightmares On Wax, Atjazz i drugi dodani na line-up

Defected Croatia objavio nova imena: Crookers, Nightmares On Wax, Atjazz i drugi dodani na line-up

Defected Croatia održat će se od 11. do 15. kolovoza na prekrasnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnom. Svjetski poznati DJ-evi, showcase program glazbenih etiketa, zabave na brodu i plaži, kao i u klubu Barbarella’s, obilježit će novi festival na obali. Objavljena su nova imena na line-upu među kojima su Crookers, DJ Spen, Karizma, Atjazz, FCL, Nightmares On Wax, Honey Dijon, Red D, San Soda, Low Steppa, Black Motion, Lee Walker. U prodaji su snižene cijene ulaznica za regiju.

Defected Croatia festival na rasporedu je od 11. - 15. kolovoza 2016. u The Garden Resortu u Tisnom, a iza njega stoji Defected, jedan od najcjenjenijih brendova u house glazbi. Ulaznice za ranoranioce su rasprodane, a upravo su objavljena nova imena koja će se naći na ljetnom line-upu ovog festivala.

Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svjetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj pozornici, kao i onoj uz plažu te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo partyja na otvorenom u klubu Barbarella’s.

Najnovija imena na line-upu uključuju postavu već etabiliranih izvođača, kao i novih talenata, a to su Crookers, DJ Spen, Karizma, Atjazz, FCL, Nightmares On Wax, Honey Dijon, Red D, San Soda, Low Steppa, Black Motion, Lee Walker, Adesse Versions, Kai Alcé, Dr Packer, Joss Moog, Studio Heist, ATFC, the Shapeshifters Andy Daniell, a slijedi i još objava novih imena. 

Svi se oni priključuju već potvrđenim imenima koja čine Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, Sonny Fodera, Sam Divine, Franky Rizardo, &Me, Adam Port, David Mayer, Purple Disco Machine, John Morales, ANOTR, Dario D’Attis, Eli Escobar, Fred Everything, Worthy, Luke Solomon i Simon Dunmore.

Potpuni festivalski program uključuje i partnere Defected In The House, Strictly Rhythm, Glitterbox, Classic i DFTD koji će programirati zvuk pozornica i raznih događaja na festivalu, promicati najbolje izvođače u house žanru, underground DJ talente, sve to uz najviše produkcijske standarde koji odlikuju Defected zabave svih godina postojanja.

Smješten u skrivenoj uvali s vlastitom pješčanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji osigurava pet dana house hedonizma. Jedinstvena lokacija na obali, The Garden Resort u Tisnom, na glavnoj će pozornici ugostiti headlinere iz cijelog svijeta, nadomak plaže, na kojoj se nalazi pozornica smještena odmah uz more s pogledom na obližnje otoke, a sve to pruža magično iskustvo za izvođače i posjetitelje. Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućava ples pod zvijezdama sve do zore. Zabave na brodu koje će se održavati dva puta dnevno održavat će se na drvenom brodu Argonaughty koji će biti dom nezaboravnih trenutaka. Dodatna imena na line upu, program i raspored zabava na brodovima bit će objavljeni uskoro.

Ulaznice
U prodaji su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 750 kuna. Dnevne cijene su 120 kuna za prvi i zadnji dan festivala, odnosno 200 kuna za vikend dnevne ulaznice. Grupna ulaznica za sve večeri u klubu Barbarella's je 350 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/event/defected-croatia-3087

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno.

Više informacija o lokaciji, smještaju, i programu pronađite na stranici www.defected.com/croatia

LINEUP:
VERY SPECIAL GUESTS:BASEMENT JAXX (DJ SET)
DENNIS FERRER – KENNY DOPE – ROGER SANCHEZ - JULIO BASHMORE – GUTI LIVE – NICK CURLY – NOIR – OSUNLADE
NIGHTMARES ON WAX – DJ SPEN – KARIZMA – CROOKERS - RIVA STARR – SANDY RIVERA (KINGS OF TOMORROW) – TUBE & BERGER – SAM DIVINE SONNY FODERA – FRANKY RIZARDO – BLACK MOTION – LEE WALKER – LOW STEPPA - KAI ALCÉ - &ME – ADAM PORT – DAVID MAYER - FCL – ADESSE VERSIONS – HONEY DIJON – DR PACKER - PURPLE DISCO MACHINE – JOHN MORALES – ANOTR - THE SHAPESHIFTERS – RED D – SAN SODA – JOSS MOOG - DARIO D’ATTIS – ELI ESCOBAR – FRED EVERYTHING - ATJAZZ – ATFC – STUDIO HEIST – ANDY DANIELL - WORTHY - LUKE SOLOMON – SIMON DUNMORE + MORE TBA

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni