Vije-sti

Distune vam predstavlja jesenski vikend

Distune vam predstavlja jesenski vikend

U petak 02. i subotu 03. listopata u riječkom OKC Palachu nastupiti će bendovi Ashreaah, The White Mega Giant i Nate Hall u sklopu programa Ditsune vam predstavlja.

Ashreaah (CRO) & The White Mega Giant (ITA)
petak, 02.10.2015.

U petak, 02.10., OKC Palach je domaćin dugoočekivane samostalne svirke riječkih post/metal prvoboraca iz benda Asheraah. Melodičnu, snažnu, perkusivnu atmosferu nadograđuje VJ-ing i tako nastaje intenzivan audio-vizualni doživljaj.Predstaviti će svoj dosadašnji opus, a naravno i iskoristiti priliku za promociju novih stvari.Kao gosti nastupiti će talijanski The White Mega Giant.Relativno mlad bend koji iza sebe ima dva albuma ("Antimacchina" i "TWMG") i pregršt svirki u matičnoj zemlji, a ovo im je i svojevrsni izlet u susjedstvo. Za ljubitelje tame i ezoterije.

Nate Hall (USA)
nedjelja, 04.10.2015.

Rijeka se nikada ne zaustavlja. Sa sobom donosi dio svega što dotakne i i svakog tko je izabran da stupi u njezine vode.Stoga prvu nedjelju u listopadu  „razbijamo rijeku“ s izuzetnim gostovanjem, dolazi nam Nate Hall. Inače mastermind psihodeličnog rock benda US Christmas, stvara sjajne solo albume pod utjecajem velikana poput Dylana, Younga, Pettyja, Springsteena te Van Zandta.Svojevrsni hommage svima koji svoje stihove provlače uz gitaru u zadimljenim barovima umirućeg američkog sna, pjevajući o slavi davno izgubljenih vremena i sjeti sadašnjeg trenutka.Kako izgleda moderni američki bard sa gitarom? I zašto ga izdaje baš kultni Neurot Records?Odgovor dobivamo u nedjelju, 04.10. @OKC Palach.

;

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni