Vije-sti

DJ MAX uživo s Ibize

DJ MAX uživo s Ibize

Nakon trodnevnog radijskog specijala koji nam je DJ MAX ponudio za Valentinovo, s 3 različite radijske emisije na 3 različite radio stanice, u 3 grada, u 3 europske države, vrijeme je za još jedan “Triple Header”.

DJ MAX 14. ožujka, na svoj rođendan, nastupa uživo na Ibizi, s jednosatnim setom u It’s All About The Music radijskoj emisiji na Ibiza Global Radiju. Ovaj nastup moći čemo i vidjeti, obzirom da će uz FM frenkvencije i audio stream Ibiza Global Radija biti dostupan i Facebook Live video prijenos na It’s All About The Music Facebook stranici. Dan kasnije, ovaj radijski speciajl nastavlja se u Amsterdamu, na EJR Radiju, sa 71. epizodom tjedne radijske emsije DJ MAX In The Mix i završava u subotu navečer na Drugom programu Hrvatskog radija, s 1011. epizodom kultne serije emisija Dobro došli u klub.

Sretan sam što ću rođendan proslaviti na Ibizi u društvu prijatelja i kolega, s kojima sam prošle sezone započeo poslovnu suradnju. Kao i na Valentinovo i ovo se zgodno datumski poklopilo, jer mi rođendan pada u četvrtak pa opet imam 3 različite emisije u 3 različita auropska grada za redom. - izjavio je DJ MAX i dodao: Ibiza je poseban, magičan otok koji me vuče k sebi svojom energijom i izvan ljetne sezone, tako da odabrati mjesto za proslavu rođendana stvarno nije bio problem.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni