Vije-sti

DOKTOR i kolektiv Trep nije mrtav singlom 'Duh' otvaraju novo poglavlje plastikpopa

DOKTOR i kolektiv Trep nije mrtav singlom 'Duh' otvaraju novo poglavlje plastikpopa

Nakon samostalnih singlova 'Gledat ćemo svijet', 'Last Save', 'Magija' i 'Daj bebo', DOKTOR nastavlja svoj put prema albumu prvijencu.

Sada nam predstavlja i prvu suradnju, pjesmu 'Duh' na kojoj je ugostio Balvana i Hokija, ekipu iz zagrebačkog glazbenog kolektiva Trep nije mrtav. Prateći video spot kojeg zajedno potpisuju Anja Hamerlitz, Tomas Hamerlitz (aka FLOMASTER) i DOKTOR, premijerno je emitiran na Halloween. 

Antonio Livaić aka DOKTOR o novom songu kaže: "Nakon prvih singlova s albuma koji izlazi početkom 2022. godine, a koje sam producirao i radio sam, odlučio sam malo promijeniti pristup i pozvao dečke s kojima dugo surađujem, Balvana i Hokija, da mi se pridruže na novom singlu 'Duh'. Pjesma je nastala početkom godine, ali nikako se nismo mogli skupiti na jednom mjestu da napravimo to kako treba. Na kraju je snimanje spota bio i naš prvi susret uživo, i jedan nezaboravan vikend."

Uz verse Balvana i Hokija, iz navedenog kolektiva na songu je radio i Ogculo koji potpisuje mix i master. Mladi zagrebački trojac objavio je EP "Trep mjuzikl", a Hoki je nedavno objavio i svoj prvi album "Duša vragu", na kojem je i pjesma 'Jedan dan' nastala u suradnji s riječkim DOKTOROM.

Svakim novim singlom transformira se i plastikpop, žanr u kojem mladi DOKTOR ordinira, a 'Duh' predstavlja njegovo novo i zanimljivo poglavlje. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni