Vije-sti

"Drop of Comfort Sessions" pocket palme sada je digitalni album!

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović - glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji su započeli novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions. Kroz ovaj kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno su svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružali kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.

Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom. Nakon sjećanja uslijedilo je još 12 videa, čime su dečki odlučili završiti svojevrsnu prvu etapu ovog projekta i izbaciti ju i na digitalne servise.

Osim dvije pjesme pocket palme, odrađene su obrade mnogih stranih hitova kao što su Madonnin Frozen i Wish You Were Here Pink Floyda, ali i obrade domaćih i regionalnih autora kao što su J.R. August, Nika Turković, Fantom, Bitipatibi i Boris Štok.

Sve izvedbe možete naći na sljedećoj playlisti na YouTubeu, a albume u digitalnom obliku možete preuzeti putem Deezera, Apple Music te drugih digitalnih servisa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni