Vije-sti

Festival Reflektor u Tvornicu vraća moćni trio Triggerfinger

Festival Reflektor u Tvornicu vraća moćni trio Triggerfinger

Miljenici zagrebačke publike, belgijski trio Triggerfinger, vraćaju se ove jeseni u Tvornicu kulture i to u sklopu festivala Reflektor. Koncert će se održati u nedjelju, 5. studenog.

Ovi su rokeri već dva puta nastupili u Zagrebu te oduševili publiku. Njihov je nastup u studenome 2015. kritika uvrstila među Top 5 koncerata godine. Basist Paul Van Bruystegem, bubnjar Mario Goossens te pjevač i gitarist Ruben Block odsvirat će repertoar sa sva četiri stara i jednog novog studijskog albuma, "Colossus". Nastup od prije dvije godine bio je posvećen  tada objavljenom albumu „By Absence of the Sun“, no izveli su i najveće hitove sa svojih starijih albuma poput „My Baby’s Got A Gun“, „Let It Ride“, „Cherry“, „Halfway Town“, „Is It“, „On My Knees“, „Camaro“ te mnoge druge.
 
 
Festival Reflektor osim grupe Triggerfinger na pozornicu Tvornice kulture dovodi i My Baby te Public Service Broadcasting, a uskoro će biti objavljeno još nekoliko koncerata.
 
Ulaznice su već u pretprodaji, a možete ih nabaviti po cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta cijena karte će iznositi 90 kuna.
 
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni