Vije-sti

Gane RImatore -

Gane RImatore - "Let's Go"

Gane RImatore Let's Go cover

Nakon ljetnog hita „Zdenko“, Gane RImatore i Nocturno Pro radionica izbacili su novi spot za pjesmu „Let's Go“, prvi singl za mixtape Gane U Gostima koji će krajem studenog ili početkom prosinca biti spreman za besplatan download. Na pjesmi, kao i na spotu, pojavljuje se i beatboxer iz Vinkovaca, Lil'Bear, inače voditelj hip-hop emisije „Naša stvar“, a za beat je još zaslužan i Siky.

Gane U Gostima je mixtape namijenjen promociji riječke, ali i ine hip-hop scene. Točnije, na njemu su pjesme na kojima je Gane gostovao i surađivao s raznim MC-ima iz Hrvatske, ali i šire. Naglasak je na tome da to nisu featovi koji su se pojavljivali na Ganetovim izdanjima, već samo stvari s tuđih albuma ili kompilacija.

Nakon singla „Let's Go“, pred sam izlazak tapea, bit će predstavljen i spot za drugi singl, jedinu pjesmu koja će biti nova i koju se nije moglo čuti do sada, a to je suradnja s beogradskom Ušikanom družinom.

Pjesmu „Let's Go“, kao i dosadašnji Ganetov samostalni rad (albumi 13 i Nocturno Hip Hop) možete čuti i na Deezeru, iTunesu, Spotifyu i drugim servisima digitalne distribucije, i to za label Provera mikrofona.


http://www.youtube.com/watch?v=kOTuF49Jxtc
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni