Vije-sti

Grše primio Povelju Grada Trilja

Grše primio Povelju Grada Trilja

Povodom dana Grada, gradonačelnik Ivan Bugarin dodijelio je Povelju Grada Trilja za ostvarene glazbene rezultate i promociju Grada Trilja poznatom i uspješnom reperu Grgi Šipeku Grši.

Povelja Grada Trilja Grgi Šipeku dodijeljena je za vrhunska glazbena ostvarenja i promicanje Grada Trilja. Grgo Šipek, umjetničkog imena Grše, 25-godišnji je reper iz Trilja. Glazbom se počeo baviti krajem srednjoškolskog obrazovanja te je s prijateljem Mateom Đonlićem Đonom osnovao grupu III. Čin. Godine 2016. odlazi na rad u Njemačku i paralelno se priključuje grupi 6wild u kojoj provodi kraći period, a 2018. godine krenuo je u solo karijeru, a godinu dana kasnije osnovao je izdavačku kuću ”Blockstar Digital’.

Do sada je izdao dva albuma u vlastitoj izdavačkoj kući na kojima gostuju brojni poznati glazbenici rap žanra iz cijele regije. Posljednjim albumom pod nazivom ”Platinum’ oduševio je domaću Underground scenu, a album je i pola godine nakon izdavanja u top 100 najslušanijih albuma na glazbenim streaming platformama Spotfy, Deezer, Apple Music. Glazbeni kritičari predviđaju mu sjajnu karijeru, a stotine tisuća novih pregleda njegovih pjesama na YouTubeu nezaustavljivo se nižu iz dana u dan. Gršina najslušanija pjesma Badr Hari iz 2019. godine na YouTubeu ima pet i pol milijuna pregleda. - stoji u službenom priopćenju Grada.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GRŠE (@grse.official)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni