Vije-sti

Gustafi s Maneštrom stižu u Tvornicu

Gustafi s Maneštrom stižu u Tvornicu

Prvo su objavili odličan singl/videospot "Hiti se na mene", zatim još jedan sjajan singl i spot "THC balun (Cumbia Istriana)", a onda su uoči objave albuma "zakucali" singlom "Za ljubav se ne moli". Novi, jedanaesti album Gustafa jedinstvenog naziva "Maneštra" (Spona, 2015.) odličan je povod i poziv na druženje u Tvornicu kulture 15.4., kako zbog svega što su skuhali na "Maneštri", a tako i zbog minulog rada zbog čega ih se i može nazvati legendarnim Istrijanima.

"'Maneštra' je, kao što joj i samo ime kaže, izmiješana i ima tu svega i svačega. Ima pjesama kao što su 'Katarina' i 'Brkica' , na tragu kao što ljudi kaže 'pravih Gustafa', Kao na primjer 'San Pierino' i prvi singl s albuma 'Hiti se na mene' koje su komercijalnije. S druge strane ima dosta materijala koji je čak možda teži i zahtjevniji od ranijih albuma. Ma 'Maneštra' je prava mješavina od desetak pjesama od kojih niti jedna nije kao ona druga, iako su sličan žanr." – izjavio je za Sound Report frontman Gustafa, Edi Maružin

Ulaznice su u prodaji od danas online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), u Tvornici kulture te drugim prodajnim mjestima Eventima. Najpovoljnije ulaznice, po cijeni od 50 kn, u prodaji su do 1. ožujka; od 2. ožujka cijena će biti 70 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni