Vije-sti

Hajmo se nać, kažu Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić

Hajmo se nać, kažu Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić

Za kraj godine, Edo Maajka izbacuje novi singl i spot 'Hajmo se nać', jednu od suradnji s albuma „Moćno“ u kojoj mu vokalno društvo rade Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić. Upečatljiva četvorka repa o životu, razdvojenosti i otuđenju, dok smo istovremeno toliko željni druženja, onih pravih, iskrenih i s ljudima s kojima nam je lijepo.

Edine suradnje uvijek su besprijekorne, dok piše verse, u glavi odmah zna tko će ih repat'/pjevat', a isti je proces bio i s pjesmom idealnog naziva i poruke o čemu je ispričao: „'Hajmo se nać' sam napisao prošlog proljeća željan druženja i prijatelja, sit karantena. Ima onu prijateljsku toplinu i jedna mi je od dražih u karijeri. Sale i Magellano su mi bili u glavi kao gosti kad sam uradio vers, njihovi dijelovi su genijalni baš kao i Kooladeov beat. Nisam bio zadovoljan svojim izvođenjem refrena pa smo se čuli s Filipom koji ga je odlično otpjevao.“  

Nakon spota za 'Letimo iznad', i ovaj potpisuje TDKM ekipa. „Spot je snimio Tibor na promociji albuma „Moćno“ u Tvornici, a za drugi dio smo iskoristili odličnu priliku što smo svi bili zajedno par dana u Zagrebu. Puno dragih ljudi se okupilo oko ove pjesme, mislim da smo videom uspjeli prenijet dio tog fantastičnog okruženja." – kaže Edo.

Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj :) Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni