Vije-sti

Hard Time – „Rock and Roll

Hard Time – „Rock and Roll

[caption id="attachment_3118" align="aligncenter" width="547"]Hard Time Hard Time[/caption]

Neuništivi Hard Time predvođen „dobrim duhom zagrebačkog rock and rolla“, Gordanom Penavom Pištom, objavio je spot za pjesmu „Rock and Roll“ s kojom najavljuju jesenski izlazak dugoočekivanog albuma.

Spot je sniman u starom prostoru rock kluba Hard Place, a najveća novost je i novi gitarist Igor Lipovača koji je stilski, odnosno zvukom, Hard Time vratio u drugu polovicu 70-ih kad su AC/DC krenuli u globalno osvajanje s, tada već zaboravljenim, blues rock zvukom. Takvim izborom gitariste dečki su pokazali da nisu tražili još jednog shred gitaristu modernijeg zvuka nego su se odlučili vratiti klasičnom stilu koji najbolje funkcionira u zadimljenim rock barovima i na motorijadama koje će Hard Time ovim stilom sigurno poharati.

Jednostavnu strukturu i aranžman pjesme prati i tekst s kojim se mogu poistovjetiti svi oni kojima rock and roll nije samo glazba nego i stil života, u mnogim trenucima težak, neizvjestan i mukotrpan, ali uvijek sigurna luka u kojoj se možemo skloniti i uživati bez obzira kuda zalutali tokom života. Hard Time to zna, osjeća i zato nastavlja dalje živjeti taj Rock and Roll!

http://www.youtube.com/watch?v=3f-GsXUtsko

Tekst: Jakša Stecca

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni