Vije-sti

Indie pop/punk Čuješ?! u KSET-u

Indie pop/punk Čuješ?! u KSET-u

Treći Čuješ?! u utorak, 8. ožujka, u KSET dovodi tri odlična izvođača! Nastupit će Šlagvort na kraju, Rusti i Luul, što ovaj Čuješ?! čini indie pop/punk poslasticom koju ne bi trebalo propustiti.

Zagrebački  post-punk/new wave borci, Šlagvort na kraju, dolaze sa svježim albumom "Dobar provod za repliku“ koji je izašao prije manje od tjedan dana te će se premijerno čuti u KSET-u. Bend je dosta nastupao, a zadnja dva koncerta bila su prije samo par dana u Novom Sadu i Beogradu, što je bila i svojevrsna promocija albuma u Srbiji. Sviraju nešto više od godinu dana, no i to je bilo dovoljno da se etabliraju kao jedan od bendova koje morate čuti.

Rusti stiže predstaviti svoj pop za neshvaćene dok još uvijek vlada enigma odakle točno dolaze. Prošle godine izdali u EP "Brana“ koji se našao i na top listama najboljih prošlogodišnjih izdanja. Svirali su po cijeloj Hrvatskoj, a posebno su se istaknuli nastupom s Repetitorom u Tvornici.

‎Psych-pop/psych-rock novitetu na sceni, utjelovljenom u Ivanu Luliću - Luul, bila su potrebna samo dva koncerta kako bi postao predmetom pravog malog hypea. Nakon odrađenog Spunka i Tvornice, svojim umijećem sviranja gitare, korištenjem pedala i pjevanjem, stvara specifičan ugođaj koji se iznimno lako uvlači pod kožu. Našao se na mnogim prošlogodišnjim popisima najboljih novih domaćih izvođača. Nakon nastupa u KSET-u, Luul se baca na snimanje te jedno izvjesno vrijeme neće biti koncertno aktivan.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni