Vije-sti

Iron Maiden nastavljaju

Iron Maiden nastavljaju "Legacy of the Beast" turneju i u 2020. godini

Za sve Iron Maiden fanove stiže nekoliko odličnih vijesti! Naime, nakon nedavno održanog predavanja Brucea Dickinsona u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, saznajemo kako Iron Maiden nastavljaju "Legacy of the Beast" turneju i u 2020. godini.

Najbliže nama nastupaju u Beču, 16. srpnja, uz bendove Airbourne i Lord of the Lost, a preostale datume potražite na njihovoj službenoj stranici.

Zanimljivo je i kako će se bend uputiti i do Australije, Novog Zelanda, Japana te po prvi put posjetiti Filipine, nakon čega se proteže europski dio turneje koji će obuhvaćati pretežito festivale i stadionske headlinerske nastupe uz nekoliko nastupa u arenama te će uključiti zemlje i gradove koje nisu posjetili neko duže vrijeme.

 

 

Otkako je "Legacy of the Beast" turneja krenula u 2018. Iron Maiden su svirali pred gotovo dva milijuna fanova u 39 zemalja diljem svijeta, uključujući i headlinerski nastup na legendarnom Rock In Rio festivalu u Brazilu pred 100.000 posjetitelja.

Do sada smo se fantastično proveli na Legacy turneji, dok su reakcije oko showa na pozornici i svih ludih rekvizitia (i Eddieja!) bile fenomenalne. Čitav bend se odlično provodi i zaista smo jako uzbuđeni što našu produkciju vraćamo u u Australiju, Novi Zeland, Japan, Filipine, Israel, Dubai, a sretni smo i zbog povratka u Europu gdje ćemo doći do još većeg broja naših fanova - poručio je frontman benda, Bruce Dickinson.

Uz najavu turneje, vrijedi spomenuti odličnu vijest za sakupljače kolekcionarskih izdanja jer je od danas u prodaji i "A Matter Of Life and Death" kolekcija u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta koji sadrži istoimeni CD, ekskluzivnu figuricu njihove legendarne maskote (Eddieja) i prišivku. Box set može se nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama ili na našem webshopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni