Vije-sti

Ivan Škrabe & Mika Male u Vinylu

Ivan Škrabe & Mika Male u Vinylu

Kantautor Ivan Škrabe vraća se nastupima nakon podulje pauze. Koncert u bendovskom ruhu održat će 6. travnja u Vinylu, na kojem će nastupiti i zagrebački alternativni bend Mika Male.

Ivan Škrabe je kantautor iz Jastrebarskog. Već desetak godina nastupa po zemljama Balkana. Iako još nije snimio studijski album, pojavljuje se na cd kompilacijama nezavisne regionalne glazbene scene, u dokumentarnom filmu "Music Is A Universal Language" te u "Rezervnoj kulturi", muzičkoj kronici Miloša Zubca.

Glazba koju trenutno stvara sa bendom spaja nadrealističku poeziju, psihodelične melodije i repetitivne sanjive ritmove. Na koncertu će mu se pridružit perkusionista Bruno Vidović Vorberger (Franz Kafka Ensemble, Cul-de-Sac, Peach Pit) te Ivan Glasnović (Pink Studio, New Folders) na električnoj gitari.

Mika Male su bend iz Zagreba. U svojoj diskografiji imaju 3 albuma: samizdat album "Bijelo" (2006) te albume "Vremenom" (2010) i "Gdje se sastaju luđaci" (2013) koji su izdani za diskografsku kuću Dallas Records.

Nakon prividne zimske hibernacije, svedeni na srž, tročlani bend Mika Male će u Vinylu predstaviti neke od novih pjesama koje stvaraju od zadnjeg albuma.

Početak koncerta je u 20i30 sati, a upad na koncert iznosi 20kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni