Vije-sti

Izašao je novi album Manntre „Monster Mind Consuming“

Izašao je novi album Manntre „Monster Mind Consuming“

Mitovi mračnih šuma, ukletih dvoraca, vještica, palih kraljeva i zaboravljenih heroja – sve je to dio priče koja se isprepliće u novom albumu grupe Manntra. Snažan i moćan, Monster Mind Consuming je Manntrin drugi album za inozemno tržište.

Cijeli album je izlet kroz mračne dijelove Slavenske baštine. Kao kad se netko prošeta kroz povijest Hrvatske i njenog srednjeg vijeka, Monster Mind Consuming je izlet u svačiji um. To je priča o sukobu između vlastite autodestrukcije i kreacije. Ovo je album teškog zvuka i pitkih melodija. – rekao je Marko Matijević Sekul

„Ori ori“ je bio prvi singl kojim je bend najavio novi album. Nakon njega, izašla je pjesma "Voices of the sea“. Uslijedio je "Slave“ koji kombinira nekoliko glazbenih elemenata. Šetnju kroz novi album, nastavio je singl „Barren King“ koji pjeva o izgubljenom kralju koji luta morima u potrazi za novim kopnom gdje će se moći ponovno skrasiti. Definitivno najimpaktnija pjesma s albuma je "Heathens“ koju je bend predstavio prije dva tjedna.

Sama najava novog albuma izazvala je velik interes pa je "Monster Mind Consuming" oborio sve rekorde u streamingu i preorderu.

Jako me veseli što je album napokon ugledao svjetlo dana.  Kad razmislim koliko je bilo neizvjesnosti tijekom snimanja i razno raznih restrikcija, no na kraju je osjećaj neopisiv. – zaključio je Marko

 

Cijeli album Manntre slušajte na svim digitalnim servisima: https://backl.ink/145464398

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni