Vije-sti

Jaddah objavio novi album

Jaddah objavio novi album "Daydream"

Rijad Kaniža, 19-godišnji producent i beatmaker iz Livna, publici poznatiji kao Jaddah, objavio je novi instrumentalni album pod nazivom "Daydream". Ovo je njegov treći projekat, a sastoji se od uvodne trake koja predstavlja buđenje i jutarnju rutinu svakog čovjeka te devet opuštajućih instrumentala za ljetno uživanje.

Daydream" je prožet funky melodijama, a svaki instrumental u skladu s imenom će vam pokrenuti maštu i stvoriti određene slike u glavi i smjestiti vas na neko posebno mjesto. Album je savršen za dnevno sanjarenje. Mladi i perspektivni producent na svom je projektu ugostio tri poznata imena domaće hip hop produkcije, a to su Jaazabella (Miloš Mijailović; Aristokrat Muzik), Kolateral (Rijad Fazlić) i Koolade (Matko Šašek) koji gostuju na tri različite trake.

Sve instrumentale i aranžmane potpisuje Jaddah, a za ugodno slušanje, tj. mix i mastering, se pobrinuo Nudžeim Smajić (MC Mejma) iz studija BrlOG. Cijela priča je vizualno začinjena od strane Mile Mihaljević i Mersada Pivčića koji potpisuju cover/artwork albuma.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni