Vije-sti

James Hetfield:

James Hetfield: "Metallica trenutno snima album"

U nedavnom video intervjuu u kojem je pričao o gitarama koje posjeduje, James Hetfield je izjavio kako je Metallica trenutno u studiju i kako snimaju album.

Time je potvrdio nešto što su brojni fanovi nagađali već neko vrijeme. Članovi benda su izjavili nekolicinu puta kako pripremaju novi album, ali do sada nije bilo nikakve potvrde da je samo snimanje započelo.

U samom intervjuu, koji možete u potpunosti pogledati ispod, James je izjavio: "Kažem vam, trenutno snimamo i postoji gitara jedan, gitara dva i gitara tri, koje jednostavno zvuče drugačije. Svaka od njih zvuči drugačije."  

Također kasnije u intervjuu kaže: "Nevjerojatno je sjediti ovdje i razmišljati o tome kako sam dizajnirao gitaru. Naravno neću uzeti svu slavu za nju, ali uzeti klasičan oblik i redizajnirati ga i onda uzeti ideju za razvijanje čistog pickupa koji ima dinamiku, staviti ga u gitaru i snimati 35 godina kasnije album s njim - odličan osjećaj!"

Sedam je godina prošlo od kada je Metallica izdala svoje zadnje studijsko izdanje "Death Magnetic" i vjerujemo kako bi se mnogi fanovi složili kako je vrijeme za novi uradak ovih heavy metal divova.

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."