Vije-sti

ječaci u Tvornici

ječaci u Tvornici

Splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci u pohodu da osvoje Tvornicu kulture u subotu 16. svibnja.

Dječaci

Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku, Dječaci ovih mjeseci pripremaju treće izdanje koje bi trebalo biti objavljeno u proljeće 2015. godine.

Bend se u Veliki pogon Tvornice vraća na krilima sjajnih aktualnih singlova “Struja”, “Bile starke” i “Funta” koji su proteklu godinu digli dosta prašine. S obzirom da se novi album očekuje u proljeće zagrebačka publika vjerojatno će biti počašćena s još nekom novom pjesmom u setu koji će sadržavati sve najvažnije momente karijere Dječaka: od “Mekog sranja”, “Kamiondžija”, “Narodne”, “Svodničin’” do “Dalmacije”, “Lovrinca” (koji je prešao 4 milijuna pregleda na You Tubeu), “Punjenih paprika”, “Mirisa”, “Aftera u zatvoru”, “Istine”…

Odlične koncertne sezone iza njih pretvorile su Dječake u vrhunsku live mašinu koja uživo sjajno funkcionira s gitarom, basom i bubnjem, a koliko su narasli publika će najbolje imati priliku svjedočiti 16. svibnja u Velikom pogonu Tvornice kulture na njihovom prvom zagrebačkom koncertu 2015. godine.


Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću od četvrtka, 21. siječnja.

Od 21. 01. do 08. 03. cijena im iznosi 45 kn. Od 09. 03. do 15.05. cijena će im iznositi 55 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn.


Službena prodajna mjesta:

  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
  • Entrio prodajna mjesta I www.entrio.hr
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni