Vije-sti

Jim Sharp otvara prvi STANK! live party

Jim Sharp otvara prvi STANK! live party

STANK!, dugovječna emisija Radio Studenta, dobiva svoju IRL, lajv, uživo inačicu. Jaaako dobra žurka održati će se 16.2. u Cadillac clubu (ex Gjuro).

U suradnji s kultnim Rock Star caffe barom, vječni studenti Werft, Soul Bader i Fiddly Digits prepoznali su prazan plesni prostor na zagrebačkoj klupskoj sceni i odlučili ga popuniti serijom događanja posvećenih funk, soul, disco i hip hop glazbi na kojima će, uz lokalne STANK! snage, vrhunskog provoda željnoj publici predstavljati i strana DJ/producentska imena, a počinju s jednim velikim!

Ples otvara Jim Sharp (Dusty Donuts, UK), tvorac edita „REMEMBER ME“ od Blue Boya, koji iza sebe ima više od deset vinilnih izdanja i nastupe uz imena kao što su Skratch Bastid, DJ Koco aka Shimokita, Mr Thing, Kon, Rich Medina i koji kaže da je strast DJ-inga osjetiti ljude na flooru i dati im onaj groove koji im točno treba. Zvuči kao žurka.

Jimu će support na gramofonima pružiti domaćini Soul Bader, Werft i Fiddly Digits. A kad smo već kod supporta, STANK! se u ovu lajv avanturu ne bi mogao odvažiti bez partnera koji su od prvog takta znali prepoznati dobar groove, a to su: Jack Daniel's Tennessee Whiskey, Beck's Hrvatska, Hostel Swanky Mint i Radio Student pa shoutout njima.

Ulaznice su dostupne putem entrio servisa.
FUNK kontingent - 33 kn (limitirani broj ulaznica) do 30.siječnja
SOUL kontingent - 45 kn (limitirani broj ulaznica) do 15.veljače
STANK kontingent - 60 kn na dan eventa.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni