Vije-sti

Još par dana do koncerta Suicide Silence u Močvari

Još par dana do koncerta Suicide Silence u Močvari

25. srpnja u zagrebačkom klubu Močvara po prvi puta će nastupiti američki bend Suicide Silence. Kao predgrupe nastupiti će domaći bendovi Inside My Casket i Monox.

Mnogobrojnim imenima koje je tijekom godina Metalsound / Močvara kombinacija premijerno dovodila u Hrvatsku pridružuje se još jedno ime. Ovog puta radi se o možda i najvećem deathcore bendu u povijesti i titanima tog žanra - amerikancima Suicide Silence. Već po izlasku debi albuma "The Cleansing" (2007.), koji je i danas jedan od najprodavanijih debi albuma u povijesti Century Media Records, bilo je jasno da će Suicide Silence postati ime koje će harati top listama i pozornicama širom svijeta.

Ugledni američki magazin Revolver proglasio ih je najinovativnijim bendom godine, a njihov drugi album "No Time to Bleed" mnogi smatraju najvećim remek djelom deathcore žanra uopće. Suicide Silence su poznati i po neumornom nastupanju pa su tako česti gosti velikih turneja poput Mayhem-a, Warped-a, te najvećih svjetskih festivala poput Wacken-a i mnogih drugih. Na žalost, na vrhuncu uspjeha zadesila ih je strašna nesreća. Pjevač i jedan od originalnih članova Mitch Lucker preminuo je 01.11.2012. od ozljeda zadobivenih nakon pada sa svog motora. Nakon pauze uzrokovane ovom tragedijom, bend se odlučuje za nastavak rada, a novi pjevač postaje Hernan "Eddie" Hermida, dotadašnji pjevač benda All Shall Perish.

Prošle godine, na oduševljenje stotina tisuća fanova širom svijeta, Suicide Silence izdaju svoj novi album "You Can't Stop Me" koji odmah po izlasku dolazi na nevjerojatno 12. mjesto Billboard liste najprodavanijih albuma u SAD i učvršćuje ih na poziciji jednog od najbitnijih modernih ekstremnih bendova današnjice, a kao gosti na albumu pojavljuju se legende kao što su Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan) i George "Corpsegrinder" Fisher (Cannibal Corpse).

Nakon koncerta kreće metal party by DJ Kneža! Vrti se najbolje iz svijeta metala - Bring Me The Horizon, Parkway Drive, Saxon, Judas Priest, All Shall Perish, All That Remains, In Flames, Machine Head, Kreator, Metallica, As I Lay Dying, Cannibal Corpse, Slayer, Black Sabbath, Death, Accept, Helloween, Tankard, Megadeth, Running Wild, Disturbed, System Of A Down, Limp Bizkit, King Diamond, Sodom, Iron Maiden, Pantera, Mötorhead, Carcass, Sepultura, DIO, Testament, W.A.S.P., Diamond Head, Annihilator, Killswitch Engage... Upad na party je besplatan!
Ulaznice:
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 95 kn dok će na dan koncerta ulaznice koštati 110 kn. 
Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: ZAGREB: Dirty Old Shop, Tratinska 18;Rockmark, Berislavićeva 13. Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7; Močvara, Trnjanski nasip bb. RIJEKA:Dallas Music Shop, Splitska 2a. ŠIBENIK: Dallas Music Shop, Jurija Šišgorića 2. Za fanove koji nisu iz ovih gradova omogućena je narudžba ulaznica i isporuka poštom. Za detalje sa javite na bobo@metalsoundmagazine.com.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni