Vije-sti

K.I.P. predstavio singl

K.I.P. predstavio singl "Nestani"

Zagrebački pop-rock kvintet, K.I.P., objavio je četvrti singl, "Nestani". Glazbu su napisali sami, a za tekst je zaslužna Željka Večerin, vokalistica benda. Pjesma je snimana u studiju ZG Zvuk kod Hrvoja Prskala koji je ujedno i autor aranžmana.

Režiju crno-bijelog spota potpisuju članovi benda, Goran Arbanas i Viktor Saftić. Video je snimljen iPhone kamerom, iz auta u pokretu.

Posljednji singl, "Maska", bend K.I.P. objavio je u rujnu prošle godine, a pjesme "Tajna sreće", koja je proglašena pjesmom godine po izboru slušatelja Cenera na Radiju 101 te "Jedna od njih", doživjele su odličan radijski airplay. 

Bend je pod nazivom KoIzdaPizda oformljen 2006. godine. Od 2009. djeluje u današnjoj postavi, a 2012. se ime skraćuje na K.I.P. Počeci su grupe vezani uz obrade pjesama domaćih i stranih autora. Tijekom 2012., bend ulazi u kreativnu fazu i počinje sa skladanjem vlastitih pjesama. Prevladava ljubavna tematika, ali nerijetko kroz tekstove šalju i ironične poruke. Članovi grupe K.I.P. su Željka Večerin (vokal), Tomislav Kralj (bubanj), Viktor Saftić (solo gitara), Goran Arbanas (lead gitara) i Nenad Ćirović (bas).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni