Vije-sti

Klinika Denisa Kataneca u novom spotu

Klinika Denisa Kataneca u novom spotu "Vampiri"

Nakon uspješnog prvijenca "Jada Jada", Klinika Denisa Kataneca okreće novo poglavlje i uvodi nas u svijet novog albuma s pjesmom i spotom "Vampiri"!

Pjesma je nastala tik nakon snimljenog albuma „Jada Jada“. Zajedno s još jednom pjesmom, koncertnim favoritom "Srećko iz zemlje trećeg svijeta", predstavlja razigraniji i poletniji zvuk Klinike sa inače nešto mračnijeg budućeg albuma.

  „Spot je sniman u Varaždinu i Koprivnici, a snimao, režirao i montirao ga je Bojan Koštić (Kontraliht). Denis i njegovi demoni se vole javno, a kako izgleda put njihovog prihvaćanja, samim time i ukroćivanja, saznajte iz novog spota Klinike Denisa Kataneca "Vampiri".“, poručuje Denis Katanec.

Sljedeći koncert Klinike Denisa Kataneca je 19.5. u Beogradu kada Klinika hvata treću sreću nakon dva odgođena koncerta zbog bolesti.

Osim što je Klinika Denisa Kataneca publiku i kritiku osvojila albumom prvijencem „Jada Jada“, band se uspješno predstavio i na Porinom nagrađenoj kompilaciji „Zagreb Calling: Generacija bez refrena“ i to s pjesmom „Mala Snaga II“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni