Vije-sti

Krešo i Kisele Kiše stižu u riječki Pogon kulture

Krešo i Kisele Kiše stižu u riječki Pogon kulture

U petak, 04.11. s početkom u 22 sata u Pogonu kulture riječki band Krešo i kisele kiše koncertno će predstaviti svoj novi, treći album ''U potrazi za bijelim zecom''.

Prije nastupa Kreše i kiselih kiša večer će začiniti Biciklić (Zg) i band znakovitog imena P.A.N.K. (Ri). Krešo i kisele kiše svoje glazbeno putovanje započinju 2008. godine, a već 2009. izdaju svoje prvo izdanje naziva "Još ti nije kasno", koje izdaju u suradnji sa Fat Brek recordsom. 

Band njeguje punk/rock zvuk sa ''zafrkantskim'' tekstovima i odmah osvaja publiku i kritiku te mnogobrojnim nastupima u regiji postavlja čvrste temelje za nastavak rada. 2013. godine bend pojačava brass sekciju sa trombonom te izbacuju drugi album "Još ti nije jasno da ti nije kasno" (također u izdanju Fat Brek) na kojem se nalazi čak 29 pjesama sa kojeg su snimljeni i spotovi za pjesme "Uvijek" i "Inače?!".

Kruna njihove karijere je nastup na zagrebačkoj Šalati kao podrška Hladnom pivu na proslavi njihovog 25. rođendana, te pobjeda na festivalu “HR demo klub” koji je kao nagradu imao snimanje albuma ''U potrazi za bijelim zecom'' (Fat Brek 2016) .Album je izdan u fizičkom obliku te je stavljen i na besplatan download na Facebook stranicama benda. U suradnji s Ri Teatrom snimljen je spot za najavni singl ''Veseli stroj''.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn dok će na dan koncerta ulaz biti 40 kn.

Službena prodajna mjesta :

The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka

Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka

Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka

online na www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni