Vije-sti

Kryn i Skaut akustično u Vintage Industrialu

Kryn i Skaut akustično u Vintage Industrialu

Doajen i bard dobrog rock'n'roll provoda Schmeck Daddy za svoje prvo ovosezonsko izdanje priredio je u petak, 25.09., pravu poslasticu u Vintage Industrial Baru: akustične nastupe Kryna i Skauta!

Nakon promocije za pamćenje albuma "Scars Remind Me" u veljači prošle godine i još boljim nastupom osam mjeseci kasnije, riječki metalci Kryn ponovno  će doći u Vintage. Ovaj put Zagrepčani će premijerno moći vidjeti omiljene Krynovce u akustičnoj varijanti u kojoj su nastupili do sada jedino u matičnoj Rijeci na promociji spota za pjesmu "Reminder". Bend čine Karlo Horvat na vokalu, Rade Malobabić na gitari, Marko Vladilo na bassu i Igor Malobabić na bubnjevima. Momci su do sada nastupali u velikom broju europskih zemalja uz bok bendovima poput Animals As Leaders, TesseracT i Monuments. Intervju s Karlom Horvatom ususret nastupa u Zagrebu pročitajte ovdje.

Skaut su  svojevrsni veterani zagrebačke i hrvatske alternativne scene. Prvi put su podigli prašinu još sredinom 2000-ih godina, a do sada imaju tri izdana albuma, od kojih su zadnji hvaljeni "II" (čiju recenziju pročitajte ovdje) promovirali krajem proljeća u Vintageu na Good Vibrationsu. Bend djeluje u sastavu Ivan Veljača – vokal/rythm gitara, Davor Marinac - bubnjevi, Gordan Dragić – lead gitara/back vokal. Tomislav Šušak - bass. Ovom prilikom će nas, neuobičajeno i za njih, počastit akustičnim setom.

Karte u pretprodaji po cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će koštati 30 kuna.

Vidimo se u Vintageu u  petak, 25. rujna, od 20:30h!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni