Vije-sti

Kurve i brojni gosti s Gužvom u 16-ercu na velikoj punk fešti u petak u Vintageu

Kurve i brojni gosti s Gužvom u 16-ercu na velikoj punk fešti u petak u Vintageu

Popularni osječki punkeri Gužva u 16-ercu u petak, 16.11. u Vintageu slave 25 godina postojanja. Feštu će otvoriti bend Kurve, a samim Gužvacima će se tijekom na pozornici pridružiti brojni gosti iz bratskih im bendova.

Kurve su galopirajući punk/rokenrol bend u krajnje nezgodnom sastavu Šabo - gitara, vokali, Gradski - gitara, s-solo, Srka – bas, Vito – vokali i Gagotron – bubanj. Imaju iza sebe tri sjajno prihvaćena EP-a od kojih je koncertna promocija zadnjeg izdanja “Na obali sreće” dupkom ispunila KSET! Ovo im je posljednji nastup u Zagrebu u ovoj klupskoj sezoni pa se nipošto ne smije propustiti podržati i ove fine mladiće.

Jubilarni koncert služi da podvučemo crtu i napravimo neki rezime najboljeg što bend može ponuditi i dostaviti ga publici na što jednostavniji mogući način. Pokušat ćemo staviti ljude u Vintage u vremenski stroj i putovati s njima kroz sva razdoblja našeg stvaranja. Ovogodišnji rođendanski koncert održali smo u Osijeku i sve je prštalo od emocija. Bilo je divno vidjeti neke ljude u publici koji često ne dolaze na koncerte. Očekujemo da u Zagrebu, gdje imamo puno prijatelja, bude slična atmosfera. Imat ćemo i neke drage za nas značajne goste na pozornici. Vjerujemo da će ovo biti posebna večer i skup svih generacija. Želimo da ljudi dođu, da se zajedno družimo i slavimo ovaj dragocjeni jubilej za nas!“ izjavio je frontmen benda Igor Dmitrić, poznatiji u širokim narodnim masama kao Muto.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna i može se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će ako ih ostane koštati 60 kuna.

 

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni