Vije-sti

Live promocija spota Brain Productiona u Kavezu

Live promocija spota Brain Productiona u Kavezu

Krčki bend Brain Production će 28. svibnja (subota) u Kavezu promovirati svoj prvi službeni spot za pjesmu "Stvarnost". Uz svečanu premijeru spota bend će zasvirati i presjek svog dosadašnjeg rada u akustičnoj verziji. Upad je besplatan, a početak je u 21h kada će se publici obratiti i oni najzaslužniji za realizaciju spota.

Brain Production je bend čija priča je već  dobro poznata nezavisnoj sceni u regiji. Oni su moćni, energični i žestoki, a njihov nastup uživo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nakon albuma prvijenca "Osam" (2013.), donose nešto konkretniju glazbu, zaokruženu cjelinu. Godinu poslije prvijenca izbacili su single "Tu sam," a dok će sa singlom "Stvarnost" najaviti novi album.

Spot u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema  vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje Tin Borovčak, student iz Zagreba, mladi snimatelj i redatelj u usponu.
Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šarolik. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih Cojonesa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni