Vije-sti

Ljeto u dvorcu Oršić nudi glazbu, kazališne predstave, folklor i dobru hranu nadomak Zagrebu

Ljeto u dvorcu Oršić nudi glazbu, kazališne predstave, folklor i dobru hranu nadomak Zagrebu

Ljeto nam je pred vratima i već mnogi pomišljaju kako da pobjegnu od gradske žege. Vjerovali ili ne odmah iza Medvednice, u prekrasnom atriju Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici nudi se bogati muzičko kazališni program začinjen sa pravim domaćim delicijama, koje možete povezati sa izletima u prirodu ili kupanjem.

Manifestacija Ljeto u dvorcu Oršić traje od 15. lipnja do 17. srpnja 2018. i  održavati će se u osam termina. Barokno zdanje idealan je prostor za uživanje u toplim ljetnim večerima, u kojima posjetitelje očekuju glazbeni nastupi, Međunarodni festival tamburice i folklora, kazališne predstave pa i večer posvećena bluesu. Festival sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa zaigurno je pravo kulturno i gastro osvježenje. Ono što je interesantno i za sam grad Zagreb je da je idealna kombinacija spajanja dnevnog izleta sa gastro delicijama Gupčevog kraja i raznovrsnim kulturnim programom.

15.6. (petak) 
21:00 Koncert grupe Detour
17.6. (nedjelja)
21:00 Kerekesh teatar „Očeš nečeš, Doktor“
23.6. (subota)
21:00 Blues night „Nothing Tolouse“ (Krešo Oremuš - usna harmonika, Eduard Jimmy Matešić - gitara i vokal, Robert Vnuk - gitara i vokal) 
Najveći majstori bluesa i country glazbe iz ovih krajeva koji će nas odvesti na putovanje u svijet američkog folka i bluesa.
29.6. (petak)
20:00 Međunarodni festival tambure – ulaz slobodan
30.6. (subota)
18:00 Okusi Gupčevog kraja
20:00 Međunarodni festival folklora – ulaz slobodan
1.7. (nedjelja)
21:00 Koncert Nine Kraljić
7.7. (subota)
21:00 Teatar EXIT „PLUĆA“ (Amar Bukvić i Jadranka Dokić) 

Cijena ulaznice za svako događanje u pretprodaji je 40,00kn a na dan događanja 50,00kn osim za Festival tambure i folklora i Ethno Croatia - ulaz slobodan.
U slučaju kiše program će se preseliti u Dom kulture Donja Stubica.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni