Vije-sti

Londonski hardcoraši Djevara u Klub.-u

Londonski hardcoraši Djevara u Klub.-u

Djevara, hardcore rock bend iz Londona se nakon 4 godine i nastupa u KSET-u, u subotu 05. rujna, se ponovno vraća u Hrvatsku. Ovaj put u zagrebački Klub. kako bi promovirao svoj novi album "Viva!"/"Punk is Not A Sound".

Djevara je bend sa čvrstom DIY etikom, koji pokušava spojiti naoko nespojive svijetove hardcore punk iskrenosti i umjetničkog idealizma i autentičnosti, što je i dovelo do osnivanja projekta "The Low Fidelity Disconnect", centra za razvoj neovisne glazbe i umjetnosti u sjevernom Londonu.

Bend je strastven oko ideala neovisne glazbe, te su poznati po otvorenim političkim istupima u zemlji gdje je to nepopularno, zastupanju civilnih sloboda i ljudskih prava, anti-fašizmu, protivljenju svim bespotrebnim ratovima i vojno-industrijskim kompleksima, zalaganju za ojačavanjem običnih ljudi i protivljenju vladama, multinacionalnim korporacijama i vlastima kadgod i gdjegod one ometaju živote običnih ljudi. Djevara su također humanitarno aktivni, zalazući postotak prodaja svojim kampanjama i humanitarnim akcijama.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn dok će na dan koncerta cijena biti 30kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni