Vije-sti

M.O.R.T. - krenula Indiegogo kampanja

M.O.R.T. - krenula Indiegogo kampanja

Sinjski bend M.O.R.T. s današnjim danom započinje indiegogo kampanju prikupljanja sredstava za dovršetak novog albuma, prvog na engleskom jeziku.

Trake za album su snimljene, već predugo čekamo da dovršimo čitav proces, te vas ovim putem pozivamo da nam pomognete prema svojim mogućnostima. Od samih početaka, bend ne činimo samo nas četvorica. Najprije su tu naravno bili naši bliski prijatelji koji su vjerovali u ono što radimo više od nas, stariji kolege koji su nam posuđivali opremu besplatno i gazde klubova koji su nam davali priliku dok smo zvučali očajno. Svakim našim koncertom, taj se krug širio, volimo reći da imamo kuću u svakom gradu u kojem smo svirali, svagdje imamo nekoga kome se možemo javiti za prespavati ili večerati ako zapnemo. Širenjem našeg djelovanja, stvorili smo i grupu ljudi koji su dolazili na naše koncerte u udaljene gradove, pružajući nam sigurnost da ćemo imati pet ili deset prijatelja u prvom redu koji će povući ostatak da ne ostanu kazališna publika, već da zajedno uživamo u koncertima i odsviramo najbolje što možemo.

Sada je došlo vrijeme da nam pomognete da napravimo korak više, da napravimo nešto novo. Album na engleskom jeziku, putovanja u gradove koje smo vidjeli samo na televiziji ili na autokarti i sticanje nove publike i prijatelja. I najvažnije od svega, nova iskustva koja će nam onda pomoći da sljedeći album bude još raznovrsniji, da preskočimo granicu komfora i pokažemo svoju kreativnu stranu.

Indiegogo kampanju pronađite OVDJE. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni